Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Тиждень енергозбереження [06 листопада 2019  14:26]

Природні енергетичні ресурси, нажаль, мають обмежений запас. В умовах їх зростаючого дефіциту, а як наслідок, постійного підвищення цін на них, питання енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів набувають все більш важливого значення. 

З метою підвищення обізнаності населення та пропагування серед споживачів заощадження енергетичних ресурсів, на початку опалювального сезону стало вже традиційним проведення Тижня енергозбереження. 

Починаючи з 4 по 10 листопада поточного року в місті розпочаті, в тому числі за допомогою засобів масової інформації, організаційно-роз’яснювальні роботи з питань популяризації заходів з енергоефективності, ефективного та раціонального використання паливно – енергетичних ресурсів. 

Особливу увагу приділяють обізнаності молоді та дітей. Наразі серед учнів та студентів проводять тематичні уроки, бесіди, лекції, конкурси колажів на тему «Зайвим витратам скажемо «ні», тощо. 

Фахівцями доведено, що до 50% енергії в побуті можна заощадити простими і безкоштовними заходами і кожна окрема людина має зробити скромний внесок до загальної справи енергозбереження. Адже, розумне та ефективне використання енергоносіїв в побуті не тільки зменшує витрати в бюджеті кожної родини, а й зміцнює економічний стан країни. 

Слов’янська міська рада запрошує мешканців міста залучитися до заходів зі збереження енергетичних ресурсів та надає корисні та дієві поради: 

До уваги також представляємо розважально-обізнані відеоролики, які стануть у нагоді:

           

© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua