Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу КП«Благоустрій» [05 листопада 2019  16:28]

Благоустрій, який виконує наше комунальне підприємство є та завжди буде "візитівкою" міста Слов'янськ перед гостями, а для самих мешканців буде створювати соціальний комфорт проживання. Оцінка роботи комунального підприємства в значній мірі залежить від зовнішнього вигляду тротуарів, зупинок, зелених насаджень, стану парків та скверів, дитячих та спортивних майданчиків тощо. 

Комунальним підприємством «Благоустрій» виконано комплекс робіт з утримання вулично-дорожньої мережі по вулицях Ізюмська, Цілинна, а саме: видалення трави з обочин, куветів, водовідвідних канав, косіння трави і порослі на ухилах насипів і виємках дороги, прибирання сміття та поточний ремонт асфальтобетонного покриття. 

На даний час підприємством проводяться роботи біля комунального закладу "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу №70 "Сонечко" по провулку Маломіський. 

Довгі роки територія дитячого садка підтоплювалась дощовими та талими водами в зв'язку з особливостями рельєфу місцевості, найнижчою точкою території дитячого закладу. КП «Благоустрій» прийнято інженерне рішення щодо встановлення з’єднаних між собою залізобетонних плит, з метою створення «бар’єру» для упередження потрапляння зливових стічних вод на територію дошкільного навчального закладу.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua