Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Конференція «Енергомодернізація ОСББ» [21 жовтня 2019  13:05]

В Україні 80% багатоквартирних будинків потребують модернізації. До цього часу держава підтримувала модернізацію житла лише через програму "теплих кредитів". Ця програма була і є ефективною, але вона пропонує лише короткострокові невеликі рішення - заміна вікон чи навіть некомплексні утеплення багатоквартирних будинків. Фонд енергоефективності сьогодні відкриває свої можливості по фінансуванню комплексних проєктів енергомодернізації через програму "Енергодім"

«ЕНЕРГОДІМ» - це програма часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках. Програма визначає умови та порядок надання державною установою «Фонд енергоефективності» Грантів Бенефіціарам для часткового відшкодування Прийнятних витрат, пов’язаних із здійсненням Заходів з енергоефективності. 

На сайті Фонду енергоефективності створено розділ “Матеріали для ОСББ” , де розміщено корисну інформацію про програму “Енергодім”, брошури, приклади документів, презентації та інші матеріали, що будуть корисними для ОСББ. 

Для ознайомлення з Програмою Фонду в місті Маріуполь 28 жовтня 2019 року відбудеться конференція «Енергомодернізація багатоквартирного будинку за підтримки Фонду енергоефективності». Для участі у конференції запрошуються представники ОСББ, які планують модернізувати свій будинок за Програмою. 

Попередня реєстрація та додаткова інформація за телефонами

  (06262) 2-43-30, 
   095-55-11-353.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua