Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міській голова підтримав ініціативу громадськості щодо створення Ради сеньйорів  [07 жовтня 2019  11:22]



3 жовтня відбулась зустріч міського голови Вадима Ляха з представниками громадських організацій з питання створення в місті консультативно-дорадчого органу - Рада Сеньйорів.

В зустрічі взяли участь заступники міського голови Юрій Підлісний та Віктор Воропаєв, депутат міської ради Ольга Преображенська, представники відділу з питань внутрішньої політики, Управління соціального захисту населення, Територіального центру соціального обслуговування, ЗМІ.

З пропозицією створення нового консультаційно-дорадчого органу до міської ради звернулася голова громадської організації "Вік щастя" Наталія Бондаренко. Під час зустрічі вона озвучила своє бачення напрямків роботи Ради Cеньйорів та шляхів співпраці міської ради з інститутів громадянського суспільства у напрямку роботи з жителями міста 50+.

Міський голова Вадим Лях підтримав пропозицію щодо створення Ради Cеньйорів, як чергової діалогової платформи та виказав надію, що вона сприятиме отриманню зворотнього зв'язку від громадськості та жителів даної категорії громадян, впровадженню в місті різноманітних проектів.

Присутня представниця ГО "Точка доступу" Анастасія Прокопенко запропонувала допомогу своєї організації щодо розробки Положення про Раду Cеньйорів.

За підсумками зустрічі було доручено відділу з питань внутрішньої політики доопрацювати питання разом з ГО "Вік щастя" та ГО "Точка доступу".

Захід відбувся у конструктивному руслі, ідея створення Ради Cеньйорів отримала підтримку усіх учасників зустрічі.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua