Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Очільник області Павло Кириленко з робочим візитом відвідав Слов'янськ [13 вересня 2019  15:21]

 

13 вересня голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної війсково-цивільної адміністрації Павло Кириленко з робочим візитом відвідав Слов'янськ. Разом з міським головою Вадимом Ляхом вони оглянули об'єкти, у які вкладені обласні кошти, а саме: опорна школа № 13, парк "Шовковичний" та полігон твердих побутових відходів.

У опорній школі № 13 голова ОДА оглянув територію, будівлю школи, разом з очільником міста вони обговорили питання організації інклюзивного навчання та можливості реалізації проекту шкільного стадіону.

У парку “Шовковичний” очільник області поспілкувався з підрядником, наголосив, що необхідно прискорити роботи та усунути наявні недоліки, щоб до кінця року парк був повністю готовий.

Також Павло Кириленко та Вадим Лях відвідали полігон побутових відходів, який рекультивується, і невдовзі землі можна буде використовувати. До кінця року роботи повністю будуть виконані.

Наприкінці зустрічі міський голова Вадим Лях подякував голові Донецької обласної державної адміністрації, керівнику обласної війсково-цивільної адміністрації Павлу Кириленку за візит та підтримку у реалізації міських проектів.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua