Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

В Слов'янську урочисто привітали авторів проектів Бюджету участі - 2019 [10 вересня 2019  15:38]

09 вересня 2019 року у великій залі міської ради відбулось урочисте нагородження авторів проектів Бюджету участі міста Слов'янська - 2019.

Вже другий рік поспіль вітання отримують не тільки автори проектів-переможців, а й всі автори, чиї проекти дійшли до загальноміського голосування.

На урочистості зібрались: керівництво міста, депутати міської ради, автори проектів та групи підтримки, члени координаційної ради, підприємці, які виявили бажання заохотити учасників та переможців, засоби масової інформації.

Присутніх привітали міський голова Вадим Лях та голова Координаційної ради Бюджет участі Ольга Алтуніна.

Вадим Лях подякував всім учасникам Бюджету участі за небайдужість та щире бажання зробити Слов'янськ більш комфортним для проживання. А також зазначив, що всі подані проекти, незалежно від кількості отриманих голосів, беруться міською радою до уваги і найцікавіші будуть враховані у подальшій роботі.

Під час урочистої церемонії нагородження автори проектів отримали Дипломи переможців та учасників міської цільової Програми Бюджет участі м. Слов'янська, квіти та подарунки від підприємців міста.

Закінчився захід спільним фотографуванням у великій залі та на сходинках міської ради.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua