Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Студентська весна-2019 [19 квітня 2019  13:59]



18 квітня 2019 року в КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов'янська» пройшов ХХIΙΙ-й відкритий міський молодіжний фестиваль «Студентська весна-2019». 

У цьому році в ньому взяли участь 8 команд: це студенти Слов'янського хіміко-механічного технікуму, коледжу Національного авіаційного університету, Донбаського державного педагогічного університету, коледжу транспортної інфраструктури, учні багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф.Кривоноса та збірні команди «КРОКС» і «LACOSTE». 

Під час урочистої церемонії відкриття фестивалю з теплими вітальними словами до учасників і глядачів фестивалю звернувся міський голова Вадим Лях: «Можна з упевненістю сказати, що слов'янські студенти - це обличчя нашого міста, інтелектуальний і творчий потенціал Слов’янська. Студентські роки - це найпрекрасніша пора в житті будь-якої людини, а фестиваль «Студентська весна» - це завжди яскраве свято молоді, дружби і творчості, спогади про який залишаються на довгі роки. Щиро бажаю всім учасникам фестивалю вдалого виступу, а глядачам позитивних емоцій та гарного настрою». 

Виступи команд проходили під бурхливі оплески та сміх численної аудиторії. Команди демонстрували свої музичні таланти та дотепність у театралізованих мініатюрах та постановах.
За результатами фестивалю гран-прі поділили між собою 2 команди: команда багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф.Кривоноса «МОКРЫЙ ВИНОГРАД» та збірна команда «LACOSTE». 

Всі команди відзначені пам’ятними сувенірами фестивалю «Студентська весна-2019», а яскраві і найкреативніші учасники дипломами від організаторів. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua