Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Реформування системи охорони здоров’я міста [22 березня 2019  15:39]

У 2019 році триває процес реформування системи охорони здоров’я міста. 

Наразі в процесі перетворення шляхом реорганізації в комунальні неприбуткові підприємства Слов’янської міської ради знаходяться три лікувально-профілактичних заклади :
• КЛПЗ «Міська клінічна лікарня м.Слов’янська»
• КЛПЗ «Міська лікарня № 1»
• КЛПЗ «Стоматологічна поліклініка».
Після закінчення зазначеного перетворення, наступним кроком буде приєднання Вузлової лікарні до КНП СМР «Міська лікарня «№ 1». 

Ці кроки розглянуті на засіданні Слов’янської госпітальної ради та затверджені перспективним планом розвитку Госпітального округу на 2018-2023 роки. 

З метою раціонального використання матеріальних та кадрових ресурсів планом перспективного розвитку Слов’янського Госпітального округу передбачено реорганізацію Вузлової лікарні шляхом приєднання до КЛПЗ «Міська лікарня № 1». 

Вузлова лікарня в ході реорганізації залишить в своїй структурі 30 ліжок денного стаціонару, консультативні прийоми 12 лікарів-спеціалістів, комісію для проведення профоглядів, в першу чергу, залізничників. 

Цей знову створений підрозділ міської лікарні № 1 продовжить надання спеціалізованої медичної допомоги залізничникам, мешканцям Залізничного мікрорайону та мешканцям Черкаської об’єднаної територіальної громади. 

Означена реорганізація не передбачає скорочення медперсоналу. Лікарі, середі медичні працівники, молодший медичний персонал, реєстратори тощо продовжать працювати в міській лікарні № 1. 

Скороченню підлягає адміністративна частина закладу, а саме головний лікар, головний бухгалтер. 

Таким чином, населення, яке отримує медичну допомогу у Вузловій лікарні, не має підстав для турботи щодо отримання медичної допомоги.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua