Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Запрошуємо до утворення ініціативної групи для формування складу молодіжної ради при Слов’янській міській раді [05 лютого 2019  16:40]

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.2018 №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту оголошує про утворення ініціативної групи для формування складу молодіжної ради при Слов’янській міській раді. 

До складу ініціативної групи можуть входити представники інститутів громадянського суспільства та представники місцевої ради. 

Документи щодо делегування представників інститутів громадянського суспільства подаються до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради (пл. Соборна, 2, каб. №№ 442-443) до 22 лютого 2019 року (документи подаються у довільній формі, підписані уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства). 

Молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії Слов’янської міської ради, виконавчих органів міської ради та молоді міста Слов’янськ; забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, консолідації молодіжного руху міста Слов’янськ.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua