Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відбулось зариблення озера Шовковичне [08 листопада 2018  17:09]

8 листопада напередодні Всесвітнього дня рибальства у Слов'янську відбулось зариблення озера Шовковичне. Міський голова Вадим Лях та депутати міської ради Олександр Самсонов, Віктор Кісіль, Олександр Ліхота, Олег Костін, Андрій Харченко, Костянтин Водоп'янов разом з учнями ЗОШ № 12 запускали рибу в озеро Шовковичне. Діти безмежно раділи такому заходу та загадували бажання. 

Варто зазначити, що після проведення дослідів хімічного аналізу води озера Шовковичне у природний водний об’єкт було запущено 110 кг 3-х річних риб: товстолоба, білого амура та коропа. 

Слов’янська міська рада висловлює вдячність керівництву ПрАТ «Донрибкомбінат» за участь у даному заході, за розведення якісних підвидів риб, за своєчасну підтримку та порозуміння. Маємо надію і в подальшому також співпрацювати з даним підприємством.

Увага для всіх мешканців міста та рибалок! 

З метою адаптації риб до даного середовища в озері та здатності риб в подальшому рості і розмножуванні, Слов’янська міська рада встановлює заборону рибальства на озері Шовковичне протягом 1-го року.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua