Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Засідання міської ради з безпечної життєдіяльності [13 вересня 2018  13:27]

Згідно ст.34 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» органи місцевого самоврядування здійснюють контроль за охороною праці, забезпеченням соціального захисту працівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності. 

На території міста розташований промисловий майданчик підприємства ТОВ «Арматурно-ізоляторний завод», на території якого вздовж проїзджої частини по вул.Добровольського,32 знаходиться стіна колишнього горнового цеху, яка перебуває в аварійному стані, та можливе її обвалення. 

В зв’язку з цим 30.08.2018 було проведено засідання міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення, на якому було заслухано питання про аварійний стан стіни колишнього горнового цеху ТОВ «Арматурно-ізоляторний завод», яка створює небезпеку для мешканців місця. На засідання були присутні члени міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення та представник ТОВ «Арматурно-ізоляторний завод». 

В результаті засідання було прийняті рішення рекомендувати власнику будівель і споруд вирішити питання по демонтажу аварійної стіни колишнього горнового цеху ТОВ «Арматурно-ізоляторний завод», і винести це питання УЖКГ на засідання комісії з транспорту та безпеки дорожнього руху. Для попередження травмування громадян, на період виконання робіт встановити на аварійній стіні інформаційні знаки про небезпеку через можливість обвалу стіни та падіння каміння.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua