Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 02.07 по 06.07.2018 року  [12 липня 2018  08:26]

Протягом минулого тижня при здійснені контролю за станом благоустрою території міста та дотримання суб'єктами господарювання Типових правил благоустрою території населеного пункту (затв.Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 №310, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.12.2017р. за №1529/31397), було виявлено та зафіксовано 12 порушень у сфері благоустрою, таких як: 

- несвоєчасне очищення від незаконно розміщених засобів реклами та оголошень на опорах ліній електропередач (ЛЕП), опорах контактних мереж тролейбусних ліній та деревах по вул.Г.Лозановича, вул.Університетська, вул.Василівська, вул.Г.Батюка, вул.Банківська;
 
  

- несвоєчасне очищення фасадів будинків від засобів реклами, листівок та оголошень; 

 

- утримання прилеглої території об'єктів, споруд та прибудинкової території в неналежному санітарному стані;
 
  

За дорученням міського голови здійснено перевірку щодо неналежного утримання прилеглої території клубу за адресою: вул.Весняна, буд.23, м-ну Семенівка, де зараз ведуться роботи з капітального ремонту будівлі.
 
          
Станом на 09.07.18р. відповідальні особи здійснили всі необхідні роботи з очищення прилеглої території від побутового та будівельного сміття. Здійснено особистий прийом 5 громадян міста.
Залучались до роботи міської комплексної комісії з обстеження місць масового відпочинку населення, 04.07.18р. було здійснено перевірку благоустрою рекреаційних зон, що використовуються для організованого масового відпочинку та купання.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua