Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях проінспектував хід виконання ремонтних робіт у ЗОШ № 13  [10 липня 2018  15:56]

10 липня міський голова Вадим Лях разом з журналістами відвідав загальноосвітню школу № 13, яка визначена опорною та розрахована на 600 учнів. Очільник міста проінспектував хід виконання ремонтно-будівельних робіт та розповів, що ця школа стоїть на особистому контролі у голови Донецької обласної, державної адміністрації Олександра Куця. 

Начальник дільниці ТОВ “Ріола-Модуль» Олександр Родін провів делегацію по території школи та показав, які ремонтно-будівельні роботи вже зроблені, а які будуть виконанні найближчим часом. 

Наразі на об'єкті постійно працюють 122 робітника. Вже виконана термомодернізація фасаду будівлі школи та замінені вікна, зроблена стеля Армстронг, виконана покрівля, побудована ліфтова шахта, виконані всі оздоблювальні роботи, закуплені двері та підготовлено до монтажу радіатори опалення. Щодо можливої дати закінчення ремонтно-будівельних робіт, то за словами начальника дільниці Олександра Родіна, це відбудеться орієнтовно у кінці жовтня. 

Делегація на чолі з міським головою оглянула будівлю школи та особисто пересвідчилася наскільки швидко та якісно виконуються роботи. Очільнику міста та журналістам продемонстрували навчальні класи, спортзал, бібліотеку, їдальню, кімнати для персоналу, актову та читальну зали. 

Підводячи підсумки, очільник міста зазначив, що мета візиту: побачити та зафіксувати на якому етапі знаходяться ремонтно-будівельні роботи та через місяць відвідати загальноосвітню школу № 13 знову. За словами міського голови, такі соціальні об'єкти є важливими та пріоритетними для міста. По закінченню ремонтно-будівельних робіт тут будуть навчатися діти, які тимчасово переведені до загальноосвітньої школи № 17, а також з'являться інклюзивні групи для дітей з обмеженими фізичними можливостями.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua