Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Нарада з питань розробки Стратегії розвитку Слов'янського курорту [10 липня 2018  15:49]



9 липня в малій залі Слов'янської міської ради відбулась нарада з питань розробки Стратегії розвитку туризму та курортно-рекреаційної діяльності у м.Слов'янськ в умовах кризи, викликаної наслідками бойових дій на Сході України, на період до 2027 року. В нараді прийняли участь міський голова Вадим Лях, Народний депутат України Олег Недава, заступники міського голови, розробники Стратегії ТОВ “Глорія 96” та учасники робочої групи. 

Перед усіма присутніми виступила представник ТОВ “Глорія 96”, яка презентувала основні напрямки Стратегії розвитку курорту. Всі бажаючі мали змогу висловити свою думку та надати пропозиції. 

За словами Народного депутата Олега Недави саме туризм може стати пріоритетним напрямком розвитку Слов'янська. Основною тезою Стратегії є те, що Слов'янськ — комфортне місто для життя. 

Очільник міста прокоментував, що деякі пункти Стратегії розвитку вже втілюються: благоустрій озера Вейсове, створення рекреаційних зон, відновлення паркових зон, тобто все те, що робить наше місто комфортним та привабливим для туристів. 

Стратегія розвитку буде базовим документом, що буде просувати та популяризувати наше місто, яким зможуть користуватися депутати міської ради не тільки цього скликання, але й майбутніх скликань. Крім того, Стратегія розвитку буде доопрацьована та винесена на розгляд жителів міста. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua