Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відсвяткували День визволення міста [05 липня 2018  17:12]

Сьогодні 5 липня у Слов'янську на Соборній площі перед адмінбудівлею відбувся урочистий мітинг з нагоди 4-ї річниці з дня звільнення м. Слов'янська від проросійських терористів. 

На заході зібралося чимало людей: керівництво міста, представники правоохоронних органів. працівники міської ради, молодь, активісти та громадськість. 

Урочистості розпочались з виконання Державного Гімну України та винесення Державного Прапора України. 

Очільник міста звернувся до всіх присутніх з промовою, в якій привітав жителів міста та гостей з днем визволення Слов'янська від проросійських терористів, подякував українським військовим та побажав слов'янцям здоров'я, добробуту, а головне мирного неба над головою. Міський голова також вручив Почесну грамоту Слов'янської міської ради командиру тактично-оперативної роти батальйону патрульної поліції в Донецькій області в містах Краматорськ та Слов'янськ Департаменту патрульної поліції старшому лейтенанту поліції Владиславу Юрову. 

Також з привітаннями виступили начальник Слов'янського міського відділу поліції полковник Сергій Альошин та начальник групи по роботі з особовим складом військової часини 3035 НГУ майор Євген Цуцков. 

Після цього всі бажаючі відвідали пам'ятні знаки загиблим на перехресті вулиці Сучасна та траси Київ-Довжанський та герою України капітану СБУ Геннадію Біліченко, вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання та поклали квіти. 

На завершення відбулось покладання квітів біля будівлі Служби безпеки України загиблому Герою України (посмертно) Володимиру Рибаку.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua