Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Вперше у Слов’янську відбулося свято для родин-Фестиваль сім’ї [04 червня 2018  15:01]

3 червня за підтримки міської ради у Слов’янську вперше пройшов Фестиваль сім`ї. Тисячі слов’янців, сотні сімей зібралися на площі Соборній, щоб урочистою ходою пройти вулицями міста у підтримку родинних цінностей. У супроводі оркестру військової частини 3035 НГУ під гаслом «Щаслива родина - міцна країна» присутні пройшли до бульвару Пушкіна, де на них чекали більше тридцяти цікавих локацій з розвагами, пізнавальними матеріалами, спортивними секціями, музичною апаратурою, смачною їжею та різноманітними фотозонами.

На фестивалі також були присутні міський голова Вадим Лях та Народний депутат України Олег Недава з дружиною. Вони виконали дуже приємну місію: очільник голова нагородив Почесними грамотами міської ради багатодітні родити та будинки сімейного типу, а Олег Недава вручив їм цінні подарунки та солодощі.

Міський голова подякував всім хто приймав участь у підготовці та проведенні такого чудового заходу як Фестиваль сім`ї, а також всім, хто прийшов сьогодні підтримати таке важливе починання і висловив сподівання, що фестиваль стане доброю традицією для нашого міста.

Цього дня на жителів міста чекали виступи народних колективів, різні флешмоби, тренінги, майстер-класи, конкурси та просвітницькі заходи, які були організовані благодійними фондами, громадськими організаціями, творчими колективами та спортивними секціями.

Слов’янська міська рада висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до створення такого грандіозного свята для всіх слов`янців!


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua