Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях прокоментував ситуацію з відключенням електроенергії  [31 травня 2018  15:12]

Одним з основних питань було відключення електроенергії на Славкурорті 30 травня з 21.00 вечора до 05.00 ранку 31 травня. Також були присутні начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Секлецов, голова комітету “Славкурорт” Любов Ушкало та жителі мікрорайну. 

Компанія ДТЕК надіслала лист Укрпрофоздоровниці про відключення елекроенергії. Слов'янською міською радою у відповідь було наравлено лист-претензія щодо незгоди з такими діями.
За словами Любові Ушкало у жителів мікрорайону немає боргів за електроенергію, але вона є у Укрпрофоздоровниці. Можливості позбавити електроенергії вибіркова немає, тому постраждали всі жителі Славкурорту. Було відключено 18 вулиць мікрорайону. 

Голова комітету “Славкурорт” Любов Ушкало підкреслила, що згідно листа ДТЕК відключення планувалось з 15 по 31 травня, але завдяки міському голові Вадиму Ляху та депутату міської ради Олексію Яковленко до вчорашнього дня на мікрорайоні було електропостачання. 

Після проведеної зустрічі було вирішено направити колективне звернення до правоохоронних органів щодо законних дій компанії ДТЕК.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua