Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Оздоровлення дітей в ДП УДЦ «Молода гвардія» (м.Одеса) [16 травня 2018  13:11]

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради повідомляє про отримання від департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації 3 пільгових путівок (1 – з частковою оплатою 30% (2479,05грн.), 2 – з частковою оплатою 50% (4131,75 грн.) до ДП УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) на V тематичну зміну «Вір у себе-будуй Україну» з 29 травня по 18 червня 2018 р. для дітей у віці від 7-17 років включно. 

Відповідно до Положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства „Український дитячий центр „Молода гвардія” за рахунок бюджетних коштів путівки з частковою оплатою у розмірі 30 відсотків вартості путівки надаються:
- дітям, зареєстрованим як внутрішньо переміщені особи;
- дитячим творчим колективом і спортивним командам – переможцям обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад;
- талановитим та обдарованим дітям – переможцям обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад;
Путівки з частковою оплатою у розмірі 50 відсотків вартості путівки можуть бути надані:
- відмінникам навчання;
- дітям, які є лідерами дитячих громадських організацій;
- дітям, які перебувають на диспансерному обліку;
- дитячим творчим колективам та спортивним командам – переможцям міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад;
- талановитим та обдарованим дітям – переможцям міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад.

Проїзд до ДП УДЦ «Молода гвардія» здійснюється централізовано департаментом сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації (потяг іде через Слов’янськ). 

Вартість проїзду:
- діти до 14 років – 487,62 грн.;
- діти з 14 років – 573,86 грн.

Для отримання путівки необхідно до 14:00 18 травня звернутися до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту (пл. Соборна, 2), каб. №№ 442-443, тел. 35076).

Звертаємо увагу, що путівки розподіляються по мірі надходження заявок.

ВАЖЛИВО! Право на отримання путівки, мають діти (із числа вищезазначених категорій), що в поточному році не оздоровлювались за кошти місцевого, обласного та державного бюджетів.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua