Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Спорт для всіх-спільна турбота [16 квітня 2018  10:05]



Саме під цим гаслом щороку, протягом квітня проводиться Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх-спільна турбота». 

Головне завдання місячника – проведення благоустрою діючих спортивних майданчиків. Для цієї роботи не потрібно значних коштів. Необхідно, щоб кожен проявив бажання та ініціативу.
Мільйони активістів і небайдужих людей всієї України об’єднаються однією ідеєю і ремонтують та облаштують тисячі спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку. 

11 квітня працівники відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту разом зі спеціалістами комунального закладу «Спорт для всіх» провели прибирання та облаштування спортивного тренажерного майданчика у сквері «Мрія»: прибрали сміття та сухе листя, змастили рухомі деталі тренажерів, для більш комфортного заняття облаштували ізоляційною стрічкою ручки тренажерів. 

Запрошуємо до участі у місячнику всі трудові, учнівські колективи, фахівців, які проводять фізкультурно-оздоровчу роботу, та всіх тих, для кого спорт не є «просто пустим словом».
Пропонуємо усім активно і дружно долучитися до проведення місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» та зробити свій вклад у здорове майбутнє всієї України. І нехай спорт буде завжди нашою спільною турботою! 

Також пропонуємо надсилати фото відремонтованих та облаштованих спортивних майданчиків на адресу відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту molod@slavrada.gov.ua для подальшого висвітлення у ЗМІ та на сайті міської ради.

З повагою до Вас,
Колектив відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради
 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua