Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Слов'янськ вшанував пам'ять загиблого співробітника СБУ Генадія Біліченка [13 квітня 2018  15:40]

Сьогодні, 13 квітня 2018 року у Слов'янську вшанували пам'ять співробітника Центру спеціальних операцій “Альфа” Управління Служби безпеки України в Полтавській області, капітана Генадія Біліченка, який загинув чотири роки тому під час звільнення міста від окупантів.

В заході взяли участь співробітники спецпідрозділу “Альфа” Служби безпеки України, Національної поліції України, військовослужбовці військової частини 3035 Національної гвардії України, Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, представники Слов'янської міської ради.

Перед присутніми виступив заступник Слов'янського міського голови Юрій Підлісний та начальник відділу з питань внутрішньої політики Дмитро Кравченко.

Учасники заходу вшанували пам'ять загиблого героя хвилиною мовчання та поклали квіт до пам'ятного знаку. Завершився захід спільним виконанням Державного Гімну України.

Також присутні поклали квіти до пам'ятного знаку загиблим воїнам АТО, що розташований на перехресті траси Київ-Харків-Довжанський та вул. Сучасної.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua