Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відбувся обласний турнір з плавання обласна спартакіада “Повір у себе” [12 лютого 2018  11:29]



12 лютого у Слов'янську в басейні КП “Фізкультурно-оздоровчий комплекс” відбувся Х ювілейний відкритий обласний турнір з плавання обласна спартакіада “Повір у себе” на призи героя України Віктора Смірнова. 

На захід завітали почесні гості Народний депутат України Тетяна Бахтєєва, міський голова Вадим Лях, герой України Віктор Смірнов, депутат Слов'янської міської ради Костянтин Водоп'янов та керівництво обласної державної адміністрації. Також прийняли участь громадська організація інвалідів з вадами зору з дитинства “Дотик”. 

Віктор Смірнов подякував всім причетним до того, щоб відбувся цей турнір, зокрема Народному депутату України Тетяні Бахтеєвій, голові Донецької обласній державній адміністрації Павлу Жебрівському та міському голові Вадиму Ляху. 

Він розповів, що учасники приїхали з 9 областей: Донецька, Луганська, Запорізька, Харківська, Львівська, Полтавська, Київська, Рівненська та Волинська. 

Після турніру з плавання Народний депутат України разом з міським головою Вадимом Ляхом відвідали родину Сніжани та Володимира Керничних. Оскільки Тетяна Бахтеєва є головою підкомітету з питань медичного страхування Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, то для неї було важливо почути проблемні питання людей з обмеженими фізичними можливостями. Крім того, Народний депутат України Тетяна Бахтеєва та міський голова Вадим Лях відвідали спортивний комплекс по вулиці Торська, 4, де також поспілкувалася з людьми з особливими потребами.





© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua