Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 01.01. по 31.01.2018 року  [09 лютого 2018  08:48]


Інспекція міської ради з благоустрою м.Слов'янська з залученням інспекторів Управління патрульної поліції протягом січня здійснювала планові та позапланові рейди-перевірки з питання додержання юридичними та фізичними особами Правил благоустрою території Слов'янської міської ради. 

Протягом звітного періоду Інспекцією з благоустрою було здійснено перевірки більш ніж ста об'єктів торгівлі та сфери послуг, організацій, установ, в результаті чого, виявлено і зафіксовано 93 порушень Правил благоустрою території Слов'янської міської ради. Порушникам складено 79 приписів “Про усунення порушень благоустрою міста” та 14 адміністративних протоколів за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за: 

- несвоєчасне очищення від льоду і снігу підходів, сходів, пандусів, тротуарів, прилеглої території торговельних об'єктів, об'єктів сфери послуг, підприємств, установ міста; 

- відсутність у суб'єктів господарювання договорів на вивіз та знешкодження побутових відходів. 

Нагадуємо, що порушення в сфері благоустрою тягнуть за собою відповідальність за ст.152 КУпАП у вигляді накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 - 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 - 1700 грн.).


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua