Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

10 сімей міста отримали продуктові набори завдяки плодотворній співпраці служби у справах дітей та ГО “Перемога”  [12 січня 2018  10:56]



Служба у справах дітей Слов'янської міської ради разом з Донецькою обласною громадською організацією “Перемога” почали 2018 рік з відвідування сімей, що належать до категорії “складні життєві обставини”. Метою рейду була перевірка умов проживання та виховання дітей, в яких батьки ухиляються від виконання обов’язків. 

Завдяки плодотворній співпраці служби у справах дітей та директора ГО “Перемога” Віталія Міліцина 10 сімей міста отримали продуктові набори, 17 дітей отримали різноманітні подарунки. ГО “Перемога” не втрачає жодної можливості, щоб допомогти малозабезпеченим сім’ям та діткам. 

Спеціалістами служби у справах дітей було перевірено умови проживання сімей даної категорії. Завдяки виконаній профілактичній роботі у минулому році, для багатьох сімей 2018 рік почався успішно. Батьки почали усвідомлювати, як важливо дбати про умови проживання та виховання дітей. 

Служба у справах дітей разом з начальником служби Оленою Соколовою просить батьків відноситись до дітей з любов’ю та бажає всім сім’ям благополуччя та добробуту! 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua