Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях та депутати міської ради привітали вихованців шкіл - інтернатів з Днем святого Миколая  [20 грудня 2017  13:57]

19 грудня міський голова Вадим Лях та депутати міської ради Олександр Самсонов, Анатолій Олексюк, Павло Придворов, Віктор Кісіль, Андрій Харченко, Олександр Ліхота та Юрій Кононенко відвідали школу-інтернат № 1 та спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 23 для дітей з вадами зору.

Вихованці шкіл-інтернатів підготували для почесних гостей святкову програму, присвячену Дню святого Миколая. Вони виступали, розказували вірші, грали на музичних інструментах та демонстрували творчі номери.

Міський голова Вадим Лях та депутат міської ради Олександр Самсонов привітали дітей з Днем святого Миколая, наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим. Також депутати міської ради вручили вихованцям шкіл-інтернатів солодкі подарунки.

Варто зазначити, що діти були безмежно раді гостям, вони з задоволенням спілкувалися та фотографувалися з міським головою та депутатами міської ради.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua