Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Спортсмен бійцівського клубу «Тріада» Владіслав Шульга здобув срібну медаль VII Міжнародних ігр з бойових мистецтв [07 грудня 2017  08:56]



З 30 листопада по 3 грудня в місті Мінськ (Білорусь) проходили VII Міжнародні ігри з бойових мистецтв, в яких взяли участь більше 4000 учасників з 71 країни світу, які представляли такі напрямки як: карате, тхеквондо, кікбоксинг (WPKA), муай-тай, рукопашний бій, греплінг, джиу-джицу, панкратіон, ММА, Кунг-фу, та інші. 

В рамках ігор, в такому виді єдиноборств як ММА проходив Чемпіонат світу з ММА серед молоді. У складі збірної команди України з 9 чоловік виступав і слов’янський спортсмен, бійцівського клубу «Тріада» - Владіслав Шульга (керівник – Андрій Безуглий), який у ваговій категорії 61 кг приніс в скарбничку збірної срібну медаль, поступившись в наполегливому і дуже напруженому поєдинку спортсмену з Росії. 

За підсумками Чемпіонату світу спортсмени з України здобули одну золоту, сім срібних і одну бронзову медаль, посівши друге командне місце на турнірі. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua