Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Кубок Донецької області з вільної боротьби серед чоловіків та жінок та відкрита першість міста з вільної боротьби серед юнаків та дівчат [14 листопада 2017  13:37]



11 листопада у спортивному залі слов’янської міської КДЮСШ пройшов кубок Донецької області з вільної боротьби серед чоловіків та жінок і відкрита першість міста з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. 

Участь у кубку Донецької області взяли 114 спортсменів, а за перемогу у відкритій першості міста боролися 103 юних атлети. Змагання у кубку області були відбірковими на Кубок України, що пройде з 04 по 07 грудня у Броварах. 

Команди були представлені з міст Слов’янськ, Бахмут, Краматорськ, Мирноград, Лиман, Торецьк, Покровськ, Маріуполь, Нікольське та Слов’янського району.
 
На урочистому відкритті змагань спортсменів привітав начальник управління з питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик: «Сьогодні на борцівські килими Слов’янська вийшли кращі спортсмени-вільники Донецької області. Серед Вас чимало чемпіонів та призерів Всеукраїнських і міжнародних змагань, і на цих змаганнях перемогу Ви будете виборювати серед кращих. Бажаю всім спортсменам якісної боротьби, а переможцям гідно представити Донеччину на Кубку України, що невдовзі відбудеться в Броварах». Також Володимир Петрович вручив посвідчення кандидатів та майстрів спорту України з вільної боротьби спортсменам області. 

За результатами боротьби визначились переможці та призери у всіх вагових категоріях. У командній першості кубку Донецької області з вільної боротьби місця розподілились наступним чином:
Серед чоловіків:
І місце – Слов’янськ
ІІ місце – Маріупіль
ІІІ місце – Бахмут, Краматорськ.
Серед жінок:
І місце – Торецьк
ІІ місце – Слов’янськ
ІІІ місце – Краматорськ 

В особистій першості чемпіонами кубку Донецької області з вільної боротьби серед спортсменів Слов’янська стали:
– Трудов Денис (в/к 61 кг)
– Безкоровайний Євген (в/к 79 кг)
– Бондар Сергій (в/к 74 кг)
– Кононенко Андрій (в/к 92 кг) 

У командному заліку відкритої першості міста з вільної боротьби серед юнаків та дівчат І місце у Слов’янських спортсменів; на ІІ місці – Мирноград, ІІІ - Краматорськ. 

Слов’янських спортсменів підготували Чурай М.М, Слєпушкін С.О., Липовий М.П., Жданов В.М. 

Вітаємо спортсменів та тренерів з успішним виступом і бажаємо подальших перемог! 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua