Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях привітав хор ветеранів війни та праці з ювілеєм  [03 листопада 2017  08:14]



2 листопада у Центрі культури та довкілля відбулися урочистості з нагоди 35-річчя з часу створення хору ветеранів війни та праці. 

Міський голова Вадим Лях привітав присутніх зі святом, подякував учасникам хору ветеранів, які вже більше 35 років постійно виступають на головній сцені міста, в шпиталях, навчальних закладах, підприємствах, організаціях та вручив хористам Почесну грамоту міської ради, квіти та святковий торт. 

Ювілярів також вітали депутати міської ради: голова громадської організації «Славянск любимый город» Олександр Ліхота, помічник Народного депутата України Юрія Солода Микола Батечко та Наталія Вербська . Вітання лунали також і від інших керівників установ та організацій міста. 

Кілька годин артисти виконували твори на військово-патріотичну тематику та українські народні пісні під бурхливі оплески слухачів. 

Хор ветеранів війни та праці постійно виступає на міських святкових заходах з новими програмами. Проводить благодійні концерти для ветеранів, учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи та людей похилого віку. Займається роботою по патріотичному вихованню в навчальних закладах Слов’янська. Колектив був неодноразово нагороджений почесними грамотами міської ради, грамотами відділу культури міськради. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua