Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях та Народний депутат Олег Недава провели круглий стіл [10 жовтня 2017  11:29]



9 жовтня у великій залі Слов'янської міської ради відбувся круглий стіл з метою обговорення з депутатами міської ради питань взаємовідносин між державним та місцевим бюджетами. 

У заході прийняли участь міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім та Народний депутат України Олег Недава, депутати міської ради та працівники фінансового управління.
Міський голова розпочав круглий стіл та озвучив мету зустрічі: його як очільника міста хвилює, що закладено в проекті державного бюджету, оскільки це буде впливати на життя міста наступного року. 

Олег Недава розповів про проект Закону “Про державний бюджет України на 2018 рік”. Також він торкнувся питання щодо внутрішньо переміщених осіб, яких найбільше саме в Донецькій області. За словами Народного депутата, необхідно, щоб у державному бюджеті були передбачені кошти на утримання переселенців. 

Підводячи підсумки зустрічі, Олегом Недавою було ініційовано створення робочої групи з представників влади та депутатів Слов'янської міської ради, які зможуть внести свої пропозиції в законопроект про державний бюджет України на 2018 рік. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua