Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у місті Слов’янську [09 жовтня 2017  11:54]



5 жовтня під головуванням міського голови Вадима Ляха відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у місті Слов’янську. 

У роботі засідання прийняли участь: заступник міського голови Валентина Шаульська, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Слов’янського міського центру зайнятості Вікторія Шатохіна, представники Слов’янської міської ради та підприємці міста. 

Були розглянуті питання про підсумки виконання «Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м.Слов’янську на 2017-2018 р.р.» за 9 місяців 2017 року, про підготовку проекту розділу програми «Розвиток підприємницького середовища», про підсумки роботи Слов’янського міського центру зайнятості по створенню нових робочих місць та самозайнятості населення у малому бізнесі за 9 місяців 2017 року. 

Завідувач сектором регуляторної політики і підприємництва Оксана Касьянова озвучила перелік пріоритетів розвитку малого та середнього підприємництва у місті та інструменти реалізації визначених завдань згідно Стратегії розвитку Донецької області до 2020 року. 

На завершення зустрічі заступник міської голови Валентина Шаульська подякувала за присутність і активність всіх підприємців та представників організацій. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua