Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов`янську відбувся семінар для майбутніх учасників конкурсу міні-проектів [05 жовтня 2017  14:55]



5 жовтня в залі засідань Слов’янської міської ради відбувся семінар для майбутніх учасників конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м.Слов’янська. 

У засіданні прийняли участь мешканці міста, які мають активну життєву позицію, спеціалісти відділу економіки та засоби масової інформації. 

Засідання відкрила начальник відділу економіки Слов’янської міської ради, секретар Експертної комісії, Ковальова Олена Федорівна, яка розповіла про Порядок та умови проведення конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м.Слов’янська, основну мету та завдання Конкурсу. Було акцентовано увагу на приоритетні напрямки конкурсу та на оформлення конкурсної заявки. 

Присутні також були проінформовані про перелік документів, які подаються для участі в конкурсах, порядок їх надання та строки подачі конкурсних проектів. 

В рамках даного інформаційного семінару учасники отримали можливість ознайомитись з умовами Конкурсного відбору та порядком надання фінансової допомоги з міського бюджету на міні-проекти.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua