Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Подарунки для Сніжани та Володимира Керничних [12 вересня 2017  15:14]

12 вересня міський голова Вадим Лях відвідав і привітав з Днем фізичної культури та спорту України видатних спортсменів Донеччини – майстрів спорту України міжнародного класу Сніжану та Володимира Керничних. У подарунок міський голова привіз дві пари колес для спеціальних активних візків, яких потребували спортсмени для якісних тренувань та успішних виступів на міжнародних змаганнях зі спортивних танців на візках. 

Сніжана та Володимир уже давно виступають на найпрестижніших Європейських і світових турнірах, де традиційно посідають призові місця та стають чемпіонами змагань.
Вадим Лях поспілкувався зі спортсменами, побажав Сніжані і Володимиру і надалі своїми виступами прославляти Слов’янськ, Донеччину та Україну.

P.S. Сніжана та Володимир Керничні – переможці та призери чемпіонату світу 2013 року в Японії (Токіо), чемпіони Кубку Континентів 2013 року в Росії (Москва), учасники чемпіонату світу в Італії (Рим) – 5 місце, переможці та призери чемпіонату Європи 2016 року у Словаччині (Кошіце), багаторазові переможці чемпіонатів та Кубків України. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua