Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Завершилася серія тренінгів «Енергоаудит будівель» [28 липня 2017  10:42]



В липні 2017 року в Києві за підтримки Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" головний спеціаліст відділу інвестицій та енергоефективності управління інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин Слов’янської міської ради Олександр Корчма разом з представниками 12 міст-партерів Проекту USAID приймав участь в заключній сесії тренінгів "Енергоаудит будівель". 

Під час тренінгів учасники отримали знання щодо того, як проводити ідентифікацію потенційних проектів, вивчили методику проведення енергоаудитів, складання відповідних звітів та виконання необхідних розрахунків з використанням програмного продукту ENSI ЕАВ. Усі отримані знання учасники одразу ж застосовували на практиці – у командах вони проводили енергоаудит найбільш типової будівлі для свого регіону (дитячого садку, лікарні та ін.). 

Енергоаудити, які в подальшому учасники тренінгів будуть проводити за цією методикою, можуть бути використані для розробки техніко-економічних обґрунтувань проектів з підвищення енергетичної ефективності будівель. Останні стануть основою для залучення інвестицій від міжнародних фінансових установ на реалізацію енергоощадних заходів. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua