Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова Вадим Лях поклав квіти до братських могил та привітав ветеранів [10 травня 2017  16:17]

8 травня міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім, депутати міської ради Олександр Самсонов, Павло Придворов, Олександр Ліхота, Анатолій Олексюк, Віктор Кісіль, Андрій Харченко та голова міської організації ветеранів Леонід Васильчук поклали квіти до братських могил міста Слов'янська. Делегація відвідала братські могили воїнів Другої Світової війни, які розташовані по вул. Олекси Тихого, вул. Світлодарська, вул. Літературна та вул. Ботанічна, 25.

Після покладання квітів очільник міста відвідав учасників бойових дій, вдів Героїв Другої Світовой війни, кавалерів орденів Слави та визволителів Слов'янська та Донбасу. Він вручив їм медалі “70 років перемоги над нацизмом”, подарункові набори та квіти.

Варто зазначити, що ветерани раді були бачити Вадима Ляха та приймати його в гостях, вони ділилися воєнними спогадами та озвучували свої проблемні питання. Жодне з них не залишилося без уваги очільника міста.

Також міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім, Народний депутат України Олег Недава та депутати міської ради поклали квіти до пам'ятника Карнаухова. У своїй промові очільник міста підкреслив, що теперішні та майбутні покоління повинні пам'ятати та поважати людей, які заради нас вчинили подвиг. Крім того, він наголосив на тому, що це свято не має жодного відношення до політики, тому що це спільна перемога для всіх. Також побажав ветеранам здоров'я та мирного неба над головою, щоб події тих років більше ніколи не повторилися.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua