Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відбулося відкриття оновлених відділів Центральної бібліотеки [14 березня 2017  14:38]

13 березня в Центральній бібліотеці відбулося урочисте відкриття оновлених відділів бібліотеки. Відновлення було здійснено в рамках проекту “Підтримка” стабілізації громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі” Міжнародної організації з міграції за підтримки Уряду Японії. Оновлені приміщення бібліотеки адаптовані для перебування людей з обмеженими можливостями, так як тепер обладнані пандусом та спеціальною кімнатою гігієни.

На заході з привітальною промовою виступили міський голова Вадим Лях, координатор програми відділу надзвичайних ситуацій і стабілізації Міжнародної організації з міграції Естер Руіз де Азуа та начальник відділу культури Марина Олійник. Очільник міста розпочав свою промову відомим висловом: “Той, хто читає книжки, завжди буде керувати тими, хто дивиться телевізор”. Він також підкреслив, що для Слов'янська бібліотека є дуже важливим соціальним об'єктом, в ній створені комфортні умови для навчання, відпочинку та творчого розвитку людей різного віку, облаштований чудовий дитячий куточок, сучасні зони для спілкування, вибору літератури та перегляду фільмів.

Очільник міста та Естер Руіз де Азуа урочисто перерізали стрічку до оновленого підрозділу Абонемент, який буде не тільки місцем видачі книг, а і ценром спілкування громади.

Директор бібліотеки Лариса Мамедова вручила Естер Руїз де Азуа два сувеніри, виготовлені у техніці арігамі, які символізують Японію та Україну, а саме: сакура та калина.

Творчі колективи міста розважали гостей виконаннами танцювальних номерів.

Після урочистої частини заходу всі бажаючі мали змогу поспілкуватися та ознайомитися з оновленою бібліотекою.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua