Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Про прийом заявок на участь у програмі малих грантів від Міжнародного дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)  [16 лютого 2017  08:47]

Відповідно до повідомлення управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради інформує, що громадська організація "Фонд розвитку громади" оголошує про прийом заявок на участь у програмі малих грантів від Міжнародного дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для заохочення і підтримки громадської активності молоді. 

У програмі малих грантів можуть взяти участь як зареєстровані молодіжні громадські організації та об'єднання, так і ініціативні групи. 

В рамках програми будуть виділені кошти для реалізації молодіжних проектів, спрямованих на розвиток творчого потенціалу, залучення до моральних і культурних цінностей, розвиток масового спорту серед молоді, збереження природи та екологічне виховання, розвиток волонтерства та інші види діяльності, спрямовані на підвищення активності молоді у вирішенні суспільних і молодіжних проблем. 

Організація або ініціативна група, яка бажає взяти участь в програмі, направляє короткий опис свого проекту, заповнивши бланк заяви http://bit.ly/grant_UNICEF

Успішні пропозиції отримують фінансування у вигляді оплати витратних матеріалів для діяльності в сумі до 20 тис. грн. 

Загальний бюджет конкурсу – 350000 грн. Перший тур прийому заявок – до 19 лютого, другий тур - до 16 квітня. 

Вимоги до отримання фінансування:
• Заявки на проведену раніше діяльність або понесені витрати не приймаються.
• Малі гранти не призначені для покриття поточних операційних витрат організації - заявника.
• Діяльність, на виконання якої було виділено грант, повинна початися протягом 10 днів після отримання листа-підтвердження, і завершитися в терміни, достатні для підготовки та подання підсумкового звіту.
• Ніяких обмежень по кількості заявок від ОДНІЄЇ організації-заявника немає. Однак програма дозволяє заявнику одночасно мати тільки один активний грант, ніякі додаткові малі гранти не будуть надаватися. 

Під час конкурсного розгляду будуть враховуватися:
- Актуальність проблеми, на вирішення якої спрямовано проект, відповідність цілям і пріоритетам конкурсу;
- Реалістичність, креативність, конкретність і досяжність результатів;
- Оригінальний спосіб запропонованого вирішення проблеми;
- Ефективність використання ресурсів проекту;
- Залучення до проекту інших людей. 

Хто може взяти участь у проекті: групи молодих людей у віці від 10 до 24 років, які проживають на території Донецької області в містах: Краматорську, Дружківці, Костянтинівці та Костянтинівському районі, Торецьку, Бахмуті та Бахмутському районі, Авдіївці та Ясинуватському районі, а також для всіх населених пунктів Луганської області. 

З запитаннями звертатися за телефоном: +380505011967 Ломакіна Юлія.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua