Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Інформація щодо моніторингу стану води у старому руслі річки Казенний Торець  [27 лютого 2019  10:24]

У грудні 2018 року у соціальній мережі Фейсбук було піднято питання щодо забруднення старого русла річки Казенний Торець нібито скидами господарчо-побутових вод каналізаційної мережі КП «Словміськводоканал» в районі між Молокозаводом та автомобільним мостом через русло по вул. Свободи.

Дане припущення о забрудненні річки громадськість мотивувала тим, що на поверхні частини річки біля Молокозаводу не утворюється лід.

Відповідно до розпорядження міського голови від 22.01.2019 року № 25р було створено робочу комісію по виявленню можливих причин забруднення р. Казенний Торець. Комісією прийнято рішення щомісячно протягом I кварталу поточного року проводити моніторинг стану води у старому руслі річки Казенний Торець.

Представниками лабораторної служби у січні-лютому 2019 року були відібрані проби поверхневої води. Результати аналізу додаються.

Відповідно проведеного моніторингу, результати дослідів свідчать про відсутність у поверхневому водному об'єкті фекальних домішок та забруднень господарчо-побутовими скидами.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua