Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янська спортсменка Злата Дячук – чемпіонка світу з пауерліфтингу серед юніорок [02 грудня 2021  13:20]

Другого листопада на залізничному вокзалі Слов’янська зустрічали спортсменку Злату Дячук. Дівчина здобула титул чемпіонки світу на змаганнях з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Чемпіон світу наразі проходить у столиці Грузії Тбілісі. 

Привітати переможницю зібралося чимало людей: рідні, близькі, представники міської ВЦА, громадських організацій,тренери та шанувальники. Від імені керівника міської ВЦА Вадима Ляха його заступник Юрій Підлісний та радник Олександр Самсонов вручили квіти та солодкий презент з теплими вітаннями та словами вдячності. 

Злата Дячук тренується під орудою заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Ігора Котлярова та заслуженого тренера України Олексія Позднухова у комунальному закладі «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю». Вона вперше взяла участь у змаганнях міжнародного рівня. У ваговій категорії до 67 кг виборола перше місце серед юніорок з результатом 73 кг.


695Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua