Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Коефіцієнт виявлення коронавірусу перевищив 56%  [28 вересня 2021  16:52]

Триста вісім лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 виявлено у Слов’янську за останній тиждень (за попередній тиждень — 50 випадків). Коефіцієнт виявлення складає 56,8%. Таку інформацію надала заступниця начальника відділу охорони здоров’я Марина Порохняк. 

Усього в Слов’янську у поточному році зафіксовано 4808 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції. 254 з тих, хто захворів — діти, 184 — медичні працівники.
Наразі продовжують хворіти 387 осіб. Шістнадцять із них госпіталізовані в інфекційну лікарню Краматорська. 

Зазначимо, що у поточному році 101 випадок захворювання, на жаль, закінчилися летально. 81 пацієнт серед померлих — особи, старші за 60 років із супутніми захворюваннями. 

Додамо, що зараз на самоізоляції перебуває 899 мешканців міста. Крім інфікованих, у це число входять ті, хто контактував із хворими, прибув із-за кордону та члени їхніх родин. 

Також за останній тиждень проведено 542 забори біологічного матеріалу для обстеження методом ПЛР. 

Крім того, станом на сьогодні 27 мешканців міста проходять лікування з приводу пневмонії. Шестеро з них знаходяться у стаціонарі лікарень, інші лікуються амбулаторно. Усі вони обстежені методом ПЛР. 

Зазначимо, що всього за поточний рік діагноз “пневмонія” було поставлено 1289 містянам. 

Звертаємо увагу, що у поточному році лікувальні заклади міста отримали гуманітарну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та дезинфекції, медапаратури, кисневих концентраторів на суму 2304,47 тис. грн. 

Додамо також, що у місті проводиться вакцинація проти коронавірусу. Наразі вакциновано 24672 особи. Із них першу дозу отримали 14525 людей, другу - 10147.


564Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua