Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Коротко про футбол. Три питання до гравця ФК «Слов'янськ» [22 вересня 2021  10:18]

Коротко про футбол.
Три питання до гравця ФК «Слов'янськ»

Сьогодні про футбол поговоримо з Євгеном Кривенко – гравцем ФК «Слов'янськ».

Спостерігаючи за грою Євгена Кривенка здається, що він один із кращих та динамічних футболістів сучасного слов’янського футболу. Він з тих людей, які своєю грою мотивують любити спорт і займатись ним щоденно.

З семи років Євген почав займатись футболом і на даний час вже встиг покласти до своєї особистої скарбнички декілька важливих нагород, серед яких: перемога в чемпіонаті Донецької області, Кубку Донецької області, першому в історії України Кубку Захисників України.

Неодноразово Євген був визнаний кращим захисником ігор та турнірів.

Три питання до Євгена, отже - поїхали…

1. Чому ви обрали саме футбол?

Перша причина, вона ж і основна, це, звичайно ж, здоров'я. У людей, що займаються спортом (навіть у непрофесійних спортсменів) здоров'я в рази міцніше, ніж у тих, що не займаються. Взагалі я для себе обрав здоровий спосіб життя і заняття спортом, а футбол і біг – це два види спорту, якими я займаюся із задоволенням. Задоволення – важлива умова для того, щоб не перегоріти на певному етапі і продовжувати займатись улюбленою справою. Але додам, що я продовжую розвивати себе і в інших видах спорту, наприклад, граю в шахи. Але футбол є найголовнішим заняттям у моєму житті

2. Хотіли би ви, щоб ваш син теж став футболістом?

Я дам йому право вибору. Але в тому, що він буде грати в футбол – не сумніваюся (сміється).

Але якщо серйозно, то я вважаю, що футбольна школа - це дуже гарний варіант для дитини, зокрема для хлопця. Футбол здатен навчити дитину працювати і приймати рішення в команді, брати на себе відбповідальність, а це дуже важливий урок, який неодмінно стане в нагоді у дорослому житті. А в молодшому віці футбол - це дуже цікава гра, яка дарує дітям безліч позитивних емоцій, заряд енергії і гарний настрій. Крім того, футбол можу порівняти із грою в шахи, адже і на дошці і на футбольному полі треба прораховувати свої дії на декілька кроків у перед. Тож, на мій погляд, футбол позитивно впливає і на логіку, і на мислення дитини.

А взагалі, будь-які спортивні успіхи дитини, неважливо: у футболі, або в боротьбі, чи в якомусь іншому виді - зміцнюють почуття впевненості у дитини. Головне всіляко заохочувати малюків до активного і здорового проведення свого дозвілля і підтримувати їх у виборі виду спорту, який їм подобається і ближче, як-то кажуть, «до душі».

3. Що далі, плани на майбутнє?

Попереду ще багато ігор чемпіонату Донецької області в цьому сезоні, які потрібно гідно зіграти, адже в цьому році в чемпіонаті області представлені досить сильні суперники. Звичайно, перед нами стоїть завдання виграти цей чемпіонат, і ми наполегливо до виконання цього завдання йдемо. В майбутнє зараз разом з командою дивимося з оптимізмом, і впевнені - найяскравіші перемоги в команди ФК «Слов’янськ» ще попереду!

Далі буде!

P.S. Шановні слов’янці! У продовженні рубрики "Коротко про футбол. Три питання…" Ви маєте змогу ставити будь-які питання героям цієї рубрики в коментарях до цього посту та/або розповісти свою історію, пов'язану з футбольним життям Слов'янська.

Андрій Пивоваров, представник футбольного клубу «Слов’янськ АТО»


528Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua