Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Запобігти крадіжки в місті Слов'янську! [21 липня 2021  13:28]

Акціонерне товариство «Укртелеком» — найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні. В місті Слов'янську ПАТ "Укртелеком" надає практично всі види сучасних телекомунікаційних послуг. 

Керівництвом Слов'янської філії АТ "Укртелеком" повідомлено Слов'янську міську раду про ситуацію, яка склалася у місті у зв’язку із систематичними крадіжками телефонного кабелю. 

Невідомими особами вчиняються крадіжки майна АТ «Укртелеком» - магістрального та розподільчого телефонного кабелю в спорудах кабельної каналізації електрозв`язку. 

За останній місяць викрадені та перебувають в неробочому стані мережі по вулицях Шевченка, Батюка, Торська, Праці, Університетська, в мікрорайонах Північний, Цілинний та 60 відсотків телефонної мережі мікрорайону Артема. 

Кожен такий випадок крадіжки призводить до відмови у доступі до стаціонарного телефонного зв'язку та Інтернет-зв'язку тисяч абонентів. На відновлення пошкодженої інфраструктури потрібно чимало часу і коштів. 

Крім того, умисне пошкодження кабельної, радіорелейної, повітряної лінії зв’язку, проводового мовлення або споруд чи обладнання, які входять до їх складу, якщо воно спричинило тимчасове припинення зв’язку, є злочином, передбаченим ст.360 КК України, за який настає кримінальна відповідальність. 

Шановні мешканці м.Слов'янськ, у випадку встановлення крадіжки телефонного кабелю, звертаємося з великим проханням щодо своєчасного повідомлення правоохоронних органів за телефоном: 102.


721Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua