Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Фотовиставка “Ми Вас шукаємо. Ми Вас чекаємо. Не забуваємо” [11 травня 2021  10:13]

Адреса: Центральна міська бібліотека м. Слов’янськ, Донецької області 

Час проведення акції:
з 11:00

Контактні особи:
Алла Макух (098) 256 22 12 

Організатори:
ГО «Всеукраїнський громадський рух матерів та родичів учасників АТО “Берегиня”», Слов’янська міська рада 

Спікери:
Алла Макух – голова ГО «Всеукраїнський громадський рух матерів та родичів учасників АТО “Берегиня”»; Сугак Олена – мама полоненого 40 БТРо «Кривбас»; Місюренко Лідія – мама полоненого цивільного волонтера з м. Полтава.

14 травня 2021 року у приміщенні центральної міської бібліотеки м. Слов’янськ, Донецької області відбудеться фотовиставка «Ми Вас шукаємо. Ми Вас чекаємо. Не забуваємо». На експозиції представлять світлини сімей українських бійців, які вважаються зниклими без вісти або перебувають у полоні бойовиків на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Мета фотовиставки: 
привернення уваги до проблеми полонених, зниклих безвісти та політв’язнів. Через збройний конфлікт на Сході України значна кількість українських військових, членів добровольчих батальйонів, потрапила у полон російських окупантів. У багатьох родичів є переконливі докази, що хлопці потрапили в полон (відео російських ЗМІ), але наразі їх не підтверджують ні живими, ні загиблими. Матері і родичі незаконно утримуваних та родини тих, хто зник безвісти на Донбасі, вважають це найгострішою гуманітарною проблемою. Життя людини є найважливішою цінністю Держави, і тому питання звільнення військових та цивільних полонених, пошук зниклих безвісти - вищі за політику і є гуманітарними та мають вирішуватись.


1396Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua