Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Завтра у Слов’янську стартує “Бюджет участі-2021” [13 квітня 2021  15:45]

Уже завтра, 14 квітня, почнеться збір проєктів “Бюджету участі Слов’янська-2021”. Таке рішення було прийняте на засіданні профільної координаційної ради, що відбулося 13 квітня. 

Крім того, рада затвердила календарний план “Бюджету участі” на поточний рік та визначилася з питанням перевірки вже реалізованих проєктів. 

Таким чином, старт кампанії даний. Проєкти від жителів Слов’янської громади будуть прийматися протягом місяця — до 14 травня. Далі, до 7 червня, буде проведена експертна оцінка пропозицій, наданих громадянами. Потім відбудеться презентація проєктів, і з 17 червня почнеться голосування. 

У цьому році, за проханням авторів проєктів, координаційна рада проголосувала за скорочення його терміну з 14 робочих днів до 14 календарних. Останнє слово залишається за депутатами. У якій формі відбудеться голосування за проєкти, залежить від карантинних обмежень, що діятимуть на той час. 

Як повідомила керівник координаційної ради Ольга Алтуніна, згідно календарного плану, переможці “Бюджету участі-2021” у Слов’янську будуть визначені 7 липня. До вересня сесія міської ради повинна прийняти відповідне рішення. Тоді у жовтні має розпочатися реалізація ідей-переможниць. 

Нагадаємо, що у конкурсі можуть брати участь як великі, так і малі проєкти. На реалізацію одного великого проєкту надається до 330 тис. грн. Вартість кожного малого проєкту — до 220 тис. грн. 

Додамо, що реалізація “Бюджету участі Слов’янська-2021” залежить від того, чи буде прийнято міський бюджет. 

Зазначимо також, що з 15 квітня планується розпочати перевірку стану вже реалізованих у минулому проєктів. За три роки їх набралося чотирнадцять.


546Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua