Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
«Спорт для всіх – спільна турбота» [12 квітня 2021  09:28]

Слов’янськ долучився до обласного заходу облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота», який проходить щороку у квітні з метою покращення умов для регулярних занять фізичною культурою за місцем проживання та в місцях масового відпочинку, активізації процесів ремонту та облаштування спортивних майданчиків.

Першими долучилися до заходу Слов’янські загальноосвітні школи № 4, 7, 8, 9 та Билбасівський опорний заклад загальної середньої освіти. Вони прибирали спортивні майданчики та прилеглу до них територію від сухої трави, опалого листя; перевірили надійність спортивного обладнання та металоконструкції огорож.

Працівники та учні ЗОШ №9 приділили увагу та здійснили упорядкування території скейт-майданчика на мікрорайоні «Хімік» який був встановлений в рамках міської програми «Бюджет участі».

Також до участі долучилися Слов’янський коледж транспортної інфраструктури та Слов’янський професійний аграрний ліцей. Навчальними закладами було проведено роботи з ремонту баскетбольних щитів, підсипання піску до стрибкової ями, відновлення лав для занять фізичної культурою, підготовка сектору для метання та прибирання прилеглої території.

Фахівці Слов’янського центру «Спорт для всіх» надали допомогу КП «Благоустрій» і прибрали гілки та опале торішнє листя на території тренажерного майданчика у сквері «Мрія».

Запрошуємо всі організації, підприємства, заклади та установи Слов’янської міської територіальної громади долучитися до загальноміської толоки, та протягом квітня взяти активну участь в облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання під гаслом: «Спорт для всіх – спільна турбота».


471Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua