Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Депутати схвалили питання про обласний музей та передачу функцій замовника області [08 квітня 2021  16:28]

Дві постійні депутатські комісії Слов’янської міської ради провели свої засідання 8 квітня. 

Першою засідала комісія з питань землекористування, містобудування, адміністративно-територіального устрою та екології, питань промисловості, підтримки малого та середнього бізнесу. 

Депутати розглянули три питання, що значилися у порядку денному. Вони підтримали затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Донецькому обласному краєзнавчому музею. Локація, присвячена подіям російсько-українського військового конфлікту, буде розміщена на ділянці, обмеженої вул. Степова, автомобільною дорогою М-03 Київ-Довжанський, вул.Сучасна та східною межею м. Слов’янськ. 

Комісія з питань комунальної власності та міського господарства погодила декілька важливих питань. Серед них - про безоплатну передачу Святогірській громаді будівлі лікарні, розташованої у Святогоріську та делегування повноважень щодо визначення замовника (замовників) виконання робіт по об’єктах Слов’янської міської територіальної громади. 

Також депутати дали доручення апарату виконкому підготувати проєкт рішення про звільнення від орендної плати дитячих та юнацьких спортивних секцій, що проводять тренування у комунальних спорудах.


971Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua