Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
ГО «Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя» презентувала у міській раді результати моніторингового дослідження [26 лютого 2021  14:18]

25 лютого ГО “Фундація підтримки осіб старшого віку “Вік щастя” у партнерстві з КУ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Слов’янської міської ради Донецької області” презентували аналітичний Звіт за результатами моніторингу виконання Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022”. 

Моніторинг проводився в п’яти містах України в рамках реалізації проєкту “Стратегія активного довголіття в Україні – рівний доступ до прав та можливостей” громадської організації “Центр Поділля-Соціум” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

В заході взяли участь профільні спеціалісти Донецької обласної державної адміністрації та Слов’янської міської ради, члени Ради Сеньйорів, громадськість. 

Спікерами заходу виступили голова ГО “Фундація підтримки осіб старшого віку “Вік щастя” Наталя Бондаренко та заступниця директора КУ “Територіальний центр соціального обслуговування Слов’янської міської ради Донецької області” Ганна Кобзиста, які проводили моніторинг в Донецькій області. 

В рамках моніторингу проведено фокус-групові дослідження, експертні інтерв'ю та соціальні майстерні. 

За результатами моніторингу виявлені проблемні місця, розроблені пропозиції щодо їх подолання, обговорені пропозиції щодо створення Робочої групи для розробки відповідної міської Програми. 

З електронною версією звіту можна ознайомитися за посиланням.


671Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua