Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Коефіцієнт виявлення захворювань на коронавірус знизився до 15% [23 лютого 2021  16:13]

Сорок три лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 виявлено у Слов’янську за останній тиждень. Коефіцієнт виявлення складає 15%. Про це на прес-конференції 23 лютого повідомила начальник відділу охорони здоров’я Олена Джим. За її словами, кількість виявлених хворих знижується протягом декількох тижнів. 

Усього в Слов’янську з моменту введення карантину зафіксовано 4712 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції. 229 з тих, хто захворів — діти, 279 — медичні працівники. 

Більшість інфікованих (4458) вже вилікувалися, серед них — 217 дітей. 150 людей продовжують хворіти, у тому числі — 10 медпрацівників. Наразі в інфекційне та терапевтичне відділення Слов’янська госпіталізовані 33 пацієнти. 

Проте лише у поточному році 27 випадків захворювання, на жаль, закінчилися летально. Ще у одному випадку очікуються результати патогістологічного обстеження. 17 пацієнтів серед померлих — особи, старші за 60 років із супутніми захворюваннями. 

Додамо, що зараз на самоізоляції перебувають 460 мешканців міста. Крім інфікованих, у це число входять ті, хто контактував із хворими, прибув із-за кордону та члени їхніх родин. 

Також за останній тиждень проведено 287 заборів біологічного матеріалу для обстеження методом ПЛР. 

Крім того, станом на сьогодні 119 мешканців міста проходять лікування з приводу пневмонії. 33 з них знаходяться у стаціонарі лікарень, інші лікуються амбулаторно. Всі вони обстежені методом ПЛР. 

Зазначимо, що всього за період карантину діагноз “пневмонія” було поставлено 1769 містянам. 

Звертаємо увагу, що протягом поточного року лікувальні заклади міста отримали гуманітарну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та дезинфекції, медапаратури, кисневих концентраторів на суму 1245,37 тис. грн.


664Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua