Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Увага! Онлайн-опитування «Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди» [25 січня 2021  16:26]

До уваги суб’єктів господарювання!

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради пропонує долучитися до опитування “Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди”, яке проводить Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Опитування здійснюється у рамках моніторингу імплементації однієї із стратегічних цілей Експортної стратегії України на 2017-2021 роки щодо створення сприятливих умов, що стимулюють торгівлю та інновації для диверсифікації експорту. 

Задум реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у межах проекту “Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі”. 

Мета опитування полягає у виявленні потреби бізнесу у сфері інноваційної діяльності та визначенні можливостей і форм співпраці з державою в частині монетизації інновацій. 

Якою є ситуація з монетизацією інновацій у різних секторах? Якої допомоги потребують компанії для успішного виведення нових і вдосконалених продуктів та послуг на ринок України та експортні ринки? Ці та інші питання є предметом дослідження. 

Електронне опитування складається з 28 запитань і займе близько 10 хвилин. Усі респонденти отримають можливість ознайомитись з результатами опитування у форматі презентації. 

Пройти опитування, яке триватиме до 31 січня 2021 року, можна за посиланням.


513Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua