Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Навчання у ЗОШ №11 розпочнеться 25 січня [22 січня 2021  09:56]

Очне навчання у слов’янській ЗОШ №11 розпочнеться 25 січня, як і в інших школах міста. Про це на брифінгу 22 січня розповів начальник міського відділу освіти Ігор Рубльовський. 

Він повідомив, що напередодні в навчальному закладі відбулися батьківські збори, де батькам докладно роз’яснили ситуацію. 

Школа №11 — єдина у Слов’янську, для опалення якої потрібен газ. Через підвищення ціни постачальники відмовилися пролонгувати договір, і прийшлося оголошувати нові торги. 

Оскільки їхнє проведення потребує часу, вже сьогодні у місті збереться комісія із запобігання надзвичайним ситуаціям. За її протоколом міський відділ освіти зможе звернутися до “постачальника останньої надії” та закупити газ за спрощеною процедурою. 

“Наразі у нас є запаси газу, які дадуть змогу протриматися, поки не підуть поставки від “постачальника останньої надії”. Далі ми встигнемо провести тендер. Тому ситуація не є надзвичайною та не вийшла з-під контролю”, - наголосив Ігор Рубльовський.
 
Заступник міського голови Юрій Підлісний у свою чергу додав, що ситуація не є унікальною. Такого роду затримки виникають час від часу, коли відбувається зростання ціни на енергоносії. 

Він також розвіяв чутки про те, що ЗОШ №11 може припинити роботу. 

“Місто потребує цієї школи. Про її закриття мова навіть не йде. Такі чутки — інформаційні вкиди”, - сказав він і попросив містян дотримуватися “інформаційної гігієни”.

 


577Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua