Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Тарифи на розподіл газу у Донецькій області є нижчими за встановлений регулятором граничний тариф  [21 січня 2021  15:19]

Тарифи підприємств Донецької області на розподіл природного газу для побутових споживачів не перевищують граничний тариф, встановлений Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Про це під час брифінгу у Краматорську повідомила заступник директора - начальник управління вугільної промисловості та енергетики департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької ОДА Тетяна Тараненко.

«Кабінет міністрів України з 1 лютого до 31 березня запропонував постачальникам газу встановити ціну, яка б не перевищувала 6.99 гривень за кубічний метр. Три постачальники, які працюють у Донецькій області, трохи перевищували цей показник, але вони будуть дотримуватися рішення уряду. Водночас тарифи на розподіл газу у Донецькій області менші за запропонований НКРЕКП. Так, регулятор запропонував обмеження у 2.15 гривень (з ПДВ) за метр кубічний, у той час, як підприємства Донеччини надають послуги із тарифом від 1.22 до 1.84 гривень за кубічний метр», - наголосила вона.

За словами Тетяни Тараненко, абоненти, які досі не уклали договори з постачальниками газу, мають зробити це у найкоротші терміни. Для цього можна скористатись електронними сервісами «Ощадбанку», «Приватбанку», профільними порталами або ж надіслати пакет документів за допомогою «Укрпошти».

Нагадаємо, за дорученням Президента України Уряд ухвалив рішення, яким встановлюється гранична ціна на газ на рівні 6,99 грн за кубометр.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) на своєму засіданні знизила граничний тариф на розподіл газу до 1,79 грн (без ПДВ) за кубометр.

Розподіл природного газу у Донецькій області здійснює Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Донецькоблгаз» та ПАТ «Маріупольгаз».


638Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua