Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
За період епідемії у Слов’янську від коронавірусу померло дев’ятнадцять людей  [20 жовтня 2020  16:36]

Двісті двадцять лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 виявлено у Слов’янську на минулому тижні. Коефіцієнт виявлення складає 44%. Про це на прес-конференції 20 жовтня повідомила заступник начальника відділу охорони здоров’я Марина Порохняк. 

Усього в Слов’янську з моменту введення карантину зафіксовано 1191 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції. 81 з тих, хто захворів — діти. 

Більшість інфікованих (771) вже вилікувалася, серед них — 60 дітей. 410 людей продовжують хворіти. Наразі у лікарні Костянтинівки, Мирнограду, Торецьку та Слов’янська госпіталізовані 39 пацієнтів. Дев’ятнадцять випадків, на жаль, закінчилися летально. Зазначимо, що станом на теперішній час у місті зайняті 50% ліжок, виділених для лікування пацієнтів з COVID-19. 

Додамо, що зараз на самоізоляції перебуває 871 мешканець міста. Крім інфікованих, у це число входять ті, хто контактував із хворими, прибув із-за кордону та члени їхніх родин. 

Також за останній тиждень проведено 500 заборів біологічного матеріалу для обстеження методом ПЛР. 

Крім того, станом на сьогодні 220 містян проходять лікування з приводу пневмонії. 42 з них знаходяться у стаціонарі лікарень, інші лікуються амбулаторно. Всі вони обстежені методом ПЛР. Зазначимо, що всього за період карантину діагноз “пневмонія” було поставлено 440-ка мешканцям міста. 

За словами Марини Порохняк, це набагато більше, ніж за аналогічний період минулого року. 

Звертаємо увагу, що за період карантину на реалізацію протиепідемічних заходів із місцевого бюджету було виділено 8001,15 тис. грн. З цієї суми вже використано 6480,35 тис. Крім цього, Слов’янськ отримав спонсорської допомоги у вигляді засобів індивідуального захисту та дезинфекції, медапаратури та ШВЛ на 4228,3 тис. гривень.


911Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua